Nov 30: Tzinah Showcase la InSpayer cu Faster, Sepp, Primarie și Guy From Downstairs

tzinahlainspayerSmallO aritmetică simplă ne spune că dacă fiecare DJ din lineup va pune câte 3 ore sâmbătă 30 noiembrie atunci avem de-a face cu un party ce va ține 12 ore. Teoretic 12 ore pentru ca practic va fi un Tzinah Showcase cu totul aparte! Lineup-ul vorbește de la sine

Faster, proaspăt întors din turneu in Japonia unde nu numai ca si-a promovat ultimul EP, scos acum cateva saptamani la Kurbits Berlin dar a si descoperit cateva placi cel putin interesante in record shop-urile din Tokyo, cu care este gata sa ne execute in public. Sa mai mentionam radio show propriu si cateva release-uri jaw dropping la Tzinah Records?
Cunoscătorii fini știu deja că apariția lui Sepp într-un DJ booth obscur bucureștean este mai rară decât o zi cu soare în Berlin! 2013 l-a găsit pe Sepp culegând influențe de prin America de Sud, Japonia, UK sau Italia și explorând diferite zone ale muzicii electronice cu câteva vinyl only releases, inclusiv la propriul label, UVAR. Sepp, în curând la Tzinah Records, pe 30.11 la Inspayer!
Primărie, gata să-și pună din nou în valoare talentul de A&R cu bunătăți electronice doar de el știute.
Guy From Downstairs, producătorul al cărui număr de telefon este pe speed dial la tINI, Randall M și alți DJs care apreciază finețuri românești.

Support the music you love: 20 ron all night!

FasterSeppPRIMÃRIE și Guy From Downstairs

Mai multe informații în curând!

RSVP on Facebook: https://www.facebook.com/events/1376643819246087/

Comments are closed.