Jan 24: Showcase la Aloha cu Adrianho, Primărie, Hansel! și Guy From Downstairs

Tzinah-la-AlohaPentru primul showcase Tzinah Records al anului, strângem rândurile în jurul unui lineup fin, unde în altă parte decât în Aloha Lounge, bastionul underground al muzicii electronice clasificata A+ ;)

După ce am făcut cunoștință vara trecuta cu Adrianho prin deliciosul EP Vakant Room, folosit pe post de secret dancefloor weapon de o armata de DJs cu pretenții, a venit momentul sa-l vedem si in spatele mixerului, mai ales al unuia bucureștean.

Adrianho
www.soundcloud.com/adrianhomadar

Showcase-ul devine cu atât mai sexy cu cât Hansel și al său inconfundabil sound vor completa perfect călătoria electronică ce se anunta f***ing deep!

Hansel
www.soundcloud.com/hansel-1

Si asta nu este tot: in the afterhours we’re going deep, dark & sentimental cu Primărie, A&R si swiss army knife la Tzinah Records, secondat excelent de Guy From Downstairs si ultimele sale bucati audio la care noi, muritorii de rând, nu vom avea acces prea curând…

PRIMÃRIE
www.soundcloud.com/primarie

Guy From Downstairs
www.soundcloud.com/cossingtonroad

Acesta este un event main+after. :)

Acest event v-a fi primul Tzinah Showcase la care te vei putea inscrie pe GUESTLIST! Înscris aici vei avea parte de reduceri și vei fi mult mai aproape de Tzinah Family! (Mai multe detalii în curând)

Join FB Event: https://www.facebook.com/events/452245158231735/

Comments are closed.